Spidskålssalat med melon og valnødder

4 pers.

Ingredienser

2 små spidskål
1 lille håndfuld mynteblade
30 g valnødder
1 lille æble
1 galia melon

Dressing:
1 tsk. Maille dijonsennep med honning
1 spsk. æbleeddike
3 spsk. rapsolie
lidt frisk, revet ingefær
lidt fintrevet citronskal
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Del kålen og skær den i brede strimler, del dem på tværs. Kom dem i kogende, letsaltet vand til de lige skifter farve og hæld hæld dem så i en sigte og skyl med koldt vand. Skær æblet i tynde både og dryp dem med lidt citronsaft.
Lav små kugler af melonen med et melonjern eller skær dem i tern. Bland det hele med hakket mynte og nøddekerner.
Pisk dressingen sammen og smag til med ingefær og citronskal, den skal være lidt skarp i smagen. Vend den i salaten lige inden servering.

Velbekomme.