Sund kyllingesalat med grape


2 pers.

Ingredienser

1 bakke kyllingeinderfileter
1 spsk. olie til stegning
salt, friskkværnet peebr
2 tsk. Maroccan Rub (som består af spidskommen, stødte nelliker, chilipulver og kanel)
1 rød grapefrugt
blandede salatblade
75 g bønnespirer
30 g usaltede cashewnødder, finthakkede

Dressing:
saft og revet skal af ½-1 lime
1 spsk. grapefrugtsaft
½ spsk. soya eller østerssauce
1 spsk. raps- eller vindruekerneolie
frisk koriander

Fremgangsmåde

Dup kyllingekødet tørt og vend det i lidt af krydderiblandingen, salt og friskkværnet peber. Steg dem på en grillpande og lad dem så køle af. Skær dem i mindre styker.
Pil grapefrugten og skær den i fileter, sørg for at gøre det over en skål, så saften samles op.
Skyl salaten og bønnespirer godt og bland med grapefrugt. Rist nødderne på en tør pande, så de bliver lysebrune – hold øje med dem!!
Pisk dressingen sammen. Bland salat, bønnespirer, grape og kylling sammen med let hånd. Dryp dressingen over og vend det forsigtigt rundt. Drys med nødder og frisk koriander.

Velbekomme.