Pasta med citron og persille


2 pers.

Ingredienser

200 g spaghetti af god kvalitet
salt, friskkværnet peber
4 fed hvidløg i tynde skiver
2 spsk. jomfruolivenolie
saft og skal af 1 citron
1 bdt. bredbladet persille

Salat:
1 spsk. hakket mynte
2 hjertesalater
½ kg friskbælgede ærter
1 spsk. jomfruolivenolie
1 spsk. flydende honning
1 spsk. hvidvinseddike
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog spaghettien al dente, efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra og lad det dryppe af.
Sauter hvidløg i olie til de afgiver duft, men IKKE tager farve, rør i dem hele tiden. Kom afdryppet spaghetti, citronsaft, -skal, salt og friskkværnet peber. Tag panden af varmen og vend det hakkede persille i. Server straks med ærtesalaten til.

Velbekomme.