Kyllinge-wraps med basilikumcreme

2 pers.

Ingredienser

2 kyllingebrystfileter

Basilikumcreme:
100 g drænet yoghurt
½ dl godt pakkede basilikumblade, hakket
1 spsk. mayonnaise
1-2 spsk. citronsaft
salt, friskkværnet peber

4 grove tortillas
2 avocado i skiver
1 salathoved, skyllet og bladet plukket af
2 gulerødder

Fremgangsmåde

Kom kyllingebrystfileterne i kogende vand tilsat lidt salt og lad dem simre i 17-20 minutter. Tag gryden af varmen og lad dem trække i vandet i yderligere 20 minutter.
Tag dem op og pluk kødet i mundrette stykker.
Bland alle ingredienser til basilikumcremen og smag den til med salt og friskkværnet peber.
Lun tortilla’erne. Skær gulerødderne i strimler med en kartoffelskræller. Fordel salat, grønsager og kylling på tortillas. Rul dem sammen og server dem straks.

Velbekomme.