Kylling i wok

4 pers.

Ingredienser

400 g kyllingeinderfilet
salt, friskkværnet peber
2 tsk. rapsolie
2 fed hvidløg, fintsnittet
300 g broccoli i buketter
evt. lidt vand eller bouillon
500 g sukkerærter, snittede
½ dl oystersauce
½ dl soya
1 bdt. forårsløg
300 g æggenudler
frisk koriander eller bredbladet persille

Fremgangsmåde

Dup kyllingekødet tørt, skær dem lidt i stykker hvis de er store. Drys med salt og friskkværnet peber. Varm olie i en wok og steg kyllingekødet i olien under omrøring, 5-6 minutter. Tag kødet op.
Kom hvidløg og broccoli i og steg under konstant omrøring i 4-5 minutter. Tilsæt evt. et par spsk. vand eller bouillon. Bland sukkerærter i og steg i endnu 2 minutter og kom så kyllingekødet tilbage i wokken. Bland soya og oystersauce i retten og lad det hele simre sammen i et par minutter, mens der røres. Smag retten til og drys forårsløg over. Server med nudler og frisk koriander eller bredbladet persille.

Velbekomme.

Opskriften er testet af: Doubledare.dk