Italiensk kylling med citron og oliven

4 pers.

Ingredienser

1 kylling, parteret i 8 stykker
2 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg, grofthakket
2 løg i skiver
2 citroner i mindre stykker
100 g grønne oliven med sten
2 spsk. frisk oregano, hakket
1 stort bdt. bredbladet persille, hakket
groft salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Brun kyllingestykkerne i en stor pande eller gryde. Når de er gyldne, tilsættes løg, hvidløg, citron og oliven. Vend det hele godt rundt, drys med groft salt og friskkværnt peber og tilsæt 2 dl vand.
Skru ned for varmenog lad det simre i 30-45 minutter, tjek at lårene er gennemstegte, det er dem der skal have længst. Smag til med salt og friskkværnet peber. Drys med hakket persille og server straks med godt, groft brød til at suge den lækre stegesky op med og en grøn salat.

Velbekomme.