Nudelsuppe med kylling

2 pers.

Ingredienser

50 g frisk, skrællet ingefær
saft af 1 lime
1 spsk. rød karrypasta
2 tern god hønsebouillon
1 liter vand
1 spsk. sukker
1 stængel citrongræs i grove stykker
2 spsk. fishsauce
2 kyllingebrystfileter
75 g risnudler
½ bdt. forårsløg, fintsnittet
2 aromatiske tomater i kvarter

Fremgangsmåde

Skær ingefæren i skiver og kom den i en gryde sammen med karrypasta, vand, bouillontern, limesaft, sukker, citrongræs og fishsauce. Lad det koge op og kom kyllingebrystfileterne i. Lad dem pochere i 20 minutter ved svag varme, tag dem op og lad dem køle lidt af. Pluk kyllingekødet i mindre stykker. Hæld suppen gennem en sigte og kom kyllingen tilbage i suppen sammen med nudlerne. Lad det koge til nudlerne er møre, det tager et par minutter. Fordel tomater og forårsløg i 2 skåle og hæld suppen over. Server straks.

Velbekomme.