Wok med hoisinsauce

4 pers.

Ingredienser

3 dl ris
1 rød peberfrugt i strimler
1 grøn peberfrugt i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
2 løg i tynde skiver
1 frisk, rød chili, finthakket
600 g oksekød i tynde strimler
1/4 dl jordnødde- eller solsikkolie
1 dl hoisinsauce
salt, friskkværnet peber
150 g friske babyspinatblade

Fremgangsmåde

Kog risene til de er møre.
Lynsteg kødet i halvdelen af olien ved høj varme i 2-3 minutter, tilsæt hoisinsauce, kog det op og stil til side.
Lynsteg peberfrugt, løg og chili i resten af olien, i 5-6 minutter. Grønsagerne skal være møre, men stadig have bid. Kom kødet tilbage til grønsagerne og steg et kort øjeblik. Smag til med salt og friskkværnet peber, bland spinat i til sidst og vend hurtigt rundt. Server med ris.

Velbekomme.