Oksekødssalat med bønner

4 pers.

Ingredienser

400 g flanksteak
200 g græsk yoghurt 2%
1 bdt. frisk koriander
citronsaft
salt, friskkværnet peber
1 agurk
4-5 solmodne, aromatiske tomater
2 friske, røde chili uden kerner
1 romainesalat
1 dåse kidneybønner i saltlage
200 g godt, groft brød

Fremgangsmåde

Steg kødet til det er som ønsket og krydr med salt og friskkvænrnet peber. Hak halvdelen af korianderbladene og rør dem sammen med yoghurt. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Skræl agurken, flæk den på langs og fjern kernerne med en teske, skær i skiver. Skær tomater i grove tern og hak chilierne fint.
Skyl salaten og slyng den tør. Riv i mindre stykker. Skyl bønnerne under koldt vand og lad dem dryppe godt af. Anret bønner, agurk og tomater på en bund af salat. Skær kødet i tynde skiver og anret ovenpå.
Dryp lidt af dressingen over og server resten til. Drys med chili og resten af korianderbladene. Server med groft, lækkert brød.

Velbekomme.