Figner emd ristet kyllingelevet

2 pers.

Ingredienser

250 g kyllingelever
1 spsk. rapsolie
1 spsk. smør
groft salt, friskkværnet peber
100 g mangold salat
2 hjertesalater, plukkede
6 friske figner
1 rødløg i smalle både

Dressing:
1 spsk. flydende honning
2 spsk. balsamico
2 spsk. jomfruolivenolie
flagesalt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Befri kyllingelever for sener og dup dem tørre. Steg dem sprøde i olie og smør, til de er gennemstegte. Krydr med salt og friskkværnet pebr.
Skyl salaterne og slyng dem tørre. Anret salater med figner (den øverste hårde top skåret af og så skåret 2/3 igennem) og rødløg.
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og anret kyllingelever på salatbladene. Krydr med flagesalt og friskkværnet peber. Server straks med lækkert, groft brød.

Velbekomme.