Strudsesalat

2 pers.

Ingredienser

2 strudsesteak
salt, friskkværnet peber
lidt olie
200 g grønnne bønner, blancherede
300 g gule og røde cherrytomater
brøndkarse
frisk oregano
rucola
1 dse kidneybønner i vand
6 kogte, kolde kartofler i både
1 hjertesalat

Dressing:
1 fed hvidløg
1 ansjos, finthakket
1½ spsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Dup kødet tørt og drys med salt og friskkværnet peber. Grill på en varm grillpande ca. 3 minutter på hver side.
Blancher bønnerne i ca. 4 minutter og kom dem så i iskoldt vand, lad dem dryppe godt af. Halver tomaterne. Hæld kidneybønner i en sigte og skyl under koldt vand.
Skyl salaten og nip krydderurterne i små duske.
Pisk dressingen sammen, smagen skal være godt kraftig.
Skær kødet i tynde skiver og bland med de øvrige ingredienser på store tallerkner eller et stort fad. Dryp med dressingen og server med det samme.

Velbekomme.