Nudler med spicy peanutdressing


4 pers.

Ingredienser

100 g boghvedenudler
1 bdt. radiser
150 g gulerod i julienne
200 g gul peberfrugt i tynde strimler
100 g sukkerærter fint på skrå
1 bdt purløg, fintsnittet

Spicy peanutdressing:
3 spsk. crunchy peanutbutter
1-2 fed hvidløg, presset
2 spsk. limesaft
2 spsk. soya
2 tsk. ahornsirup
½ tsk. spidskommen
1 tsk. vand
cayennepeber

Fremgangsmåde

Kog nudlerne efter anvisning i en gryde med usaltet, kogende vand – rør i dem så de ikke klistrer sammen – de skal være al dente.
Hæld dem i en sigte, skyl med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
Skær radiserne i tynde skiver og bland med de andre grønsager.
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til, den skal være syrlig, stærk og lidt sød på samme tid.
Bland nudler og grønsager, dryp dressingen over og vend det godt rundt. Server med masser af klippet purløg og hvis der er noget dressing til overs, ved siden af.

Velbekomme.