Pastasalat med grillede grønsager


2 pers.

Ingredienser

100 g kogt penne
1 aubergine i skiver
1 squash i skiver
1 gul peberfrugt grove stykker
2 spsk. olie
2 fed hvidløg, presset
hakket persille
flagesalt, friskkværnet peber
1 spsk. soltørrede tomater i olie, hakkede
frisk oregano
frisk timian
frisk basilikum
100 g græsk feta

Fremgangsmåde

Kog pasta al dente efter anvisning på emballage, hæld vandet fra og lad den dryppe af. Afkøles helt.
Læg grønsagerne på en bageplade. Bland olie med hvidløg og persille og pensl det på grønsagerne. Grill dem på begge sider i ovnen og pensl med olien igen.
Vend pastaen med soltørrede tomater og lidt af den olie der hænger ved. Krydr de grillede grønsager med flagesalt og friskkværnet peber og vend også dem i pastaen (de kan evt. skæres i mindre stykker), sammen med timian, oregano og basilikum. Smuldr feta over tilsidst og server straks.

Velbekomme.