Stegt blomkål med peberfrugter

2 pers.

Ingredienser

1 blomkålshoved i små buketter
1 løg i tynde skiver
20 g smør
1 spsk. olie
1 spspk. hele, gule sennepfrø
1 frisk, rød chili, finthakket
1 gul peberfrugt i strimler
1 rød peberfrugt i strimler
1 tsk. gurkemeje
½ tsk. chilipulver
salt, friskkværnet peber
1 spsk. nigellafrø (jomfru i det grøne)
bredbladet persille

Fremgangsmåde

Varm en wok godt op og rist sennepskorn til de popper. Kom olie i og tilsæt løg, steg dem til de bliver gyldne, rør i dem. Kom smørret i og steg blomkålsbuketterne og chili i et par minutter. Læg låg på og steg i 15 minutter. Rør gurkemeje, chilipulver og peberfrugt i. Lad det simre i et par minutter, smag til med salt og friskkværnet peber og drys med nigellafrø. Pynt med hakket, bredbladet persille.

Velbekomme.