Laks i grøn karry


2 pers.

Ingredienser

2 laksefileter uden skind
2 tsk. (eller mere) grøn karrypasta
1 spsk. olie
1 stort bdt. forårsløg
1½ dl hønsebouillon
1 brik Creamy coconutmilk extra rich (Santa Maria)
revet skal og saft af 1 lime
koriander eller bredbladet persille, hakket
purløg, fintsnittet
frisk rød chili, finthakket

Fremgangsmåde

Skær hver laksefilet i 4 stykker. Snit forårsløg på skrå.
Varm olie op i en sauterpande og kom karrypastaen i, lad det svitse i et minuts tid, mens der røres. Hæld bouillon og kokosmælk i og lad det simre i 5 minutter, til en tyk konsistens. Kom forårsløg og laks i og lad det igen simre i 5 minutter, til laksen er netop fast. Tilsæt limeskal og -saft, smag til.
Pynt med chili, koriander/persille og purløg. Server med ris og groft brød.

Velbekomme.