Tacosskaller med kylling


4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingeinderfilet
2 tsk. groft stødt spidskommen
1 tsk. groft stødt koriander
2 tsk. sød paprika
1 spsk. olivenolie
1 rødløg, i tynde skiver
2 snackpebre i strimler
salt, friskkværnet peber

Tomatsalsa:
250 g cherrytomater, halverede
1 spsk. koriander, hakket (eller bredbladet persille)
1 spsk. limesaft
½ tsk. sukker

Serveres med:
icebergsalat i strimler
12 tacoskaller

Fremgangsmåde

Bland ingredienserne til tomatsalsaen, smag til med salt og friskkværnet peber og lad den stå i mindst ½ time og trække.
Vend kyllingekødet med krydderierne og steg dem gyldne i olivenolie i 5-6 minutter. Tag kødet op og svits løg og snackpeber til de er møre, under omrøring, krydr med salt og friskkværnet peber.
Lun tacoskallerne og fordel kyllingekøder i skallerne sammen med salat. Hæld lidt af salsaen over og server resten til.

Velbekomme.