Bønnesalat med æg

Salat

4 pers.

Ingredienser

1 ds kogte hestebønner
1 dl olivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
salt, friskkværnet peber
1 spsk. citronsaft
4 hårdkogte æg
1 løg
blade af bredbladet persille, skåret i strimler
1 tsk. spidskommen
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Hæld de kogte bønner i en sigte og skyl dem godt. Varm bønnerne i olivenolie i en gryde sammen med hvidløg og friskkværnet peber. Mos bønnerne let, så de suger olien til sig. Smag til med salt, friskkværnet peber og citronsaft.
Del æggene i kvarter. Hak løget fint. Anret bønnesalaten på et fad med æg, løg og persillestrimler. Drys æggene med spidskommen og hæld 2 spsk. olivenolie henover bønnerne. Server med fladbrød.

Velbekomme.