Varm grønkålssalat

4 pers.

Ingredienser

400 g frisk grønkål
1 rødt æble i små tern
1 gulerod i små tern
15 røde vindruer, halveret
½ dl hasselnødder
3 fed hvidløg i tynde skiver
1 tsk. spidskommen
½ tsk. chilipulver
2 tsk. fishsauce
1 dl vand
3 spsk. ekstrajomfruolivenolie
Maldon salt, friskkværnet peber
balsamico
soya

Fremgangsmåde

Kom grønkål, æble, gulerod, vindruer, hasselnødder, hvidløg, spidskommen, chili, fishsauce, vand og olie i en gryde. Krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld vandet ved og bring i kog, lad det simre i 8-10 minutter under låg. Kålen skal være mør, men stadig have bid. Server grønkålen dryppet med lidt balsamico og soya.

Velbekomme.