Torsk med rucola


4 pers.

Ingredienser

300 g torskefilet
1 dl hasselnødder
1 majroe (eller pastinak/persillerod)
½ dl vand
½ dl balsamico
100 g rucola
salt, friskkværnet pebr

Fremgangsmåde

Skær torskefileten ud i 12 stykker. Hak hasselnødderne groft. Skræl majroe og skær den i 8 skiver. Hvis der bruges pastinak eller persillerod, skal skiverne være ca. ½ cm. tykke. Kog skiverne i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Rist hasselnødderne gyldne på en tør pande.Tag dem af. Tilsæt balsamico og vand og kom de udskårne fiskestykker på panden. Kog igennem et par minutter, til fisken er mør og krydr med salt og friskkværnet peber. Server torskestykkerne på de letkogte majroe-/pastinak-/persillerosskiver og rucola imellem. Drys hasselnødder over.
Server med groft brød.

Velbekomme.