Pasta med svinekød og kål

4 pers.

Ingredienser

½ savoykål
2 porrer
½ knoldselleri
1 tsk. rasp- eller olivenolie
300 g skinkekød i strimler
5 dl bouillon
2-3 spsk. maizena
2 spsk. hakket persille
500 g frisk pasta
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær kålen i strimler, porrerne i ringe og selleri i tynde stave. Varm olie i en sauterpande eller wok og svits kødet heri, til det er gyldent. Kom grønsagerne i og svits dem med i ca. 4 minutter. Hæld bouillon ved og lad det hele simre i 10 minutter. Jævn kød- og grønsagsblandingen med maizena rørt ud i 1 dl vand. Lad det koge op, tilsæt hakket persille og smag til med salt og friskkværnet peber.
Kog pastaen al dente efter anvisning på pakken. Hæld den til afdrypning og bland pastaen med kød- og grønsagssaucen. Server straks.

Velbekomme.