Pastasalat med linser og røget ørred


4 pers.

Ingredienser

320 g pasta, evt. fuldkornspasta
100 g Puy linser
200 g røget ørredfilet
4 tomater
1 agurk
100 g rucola, eller anden salat

Dressing:
2 spsk. olivenolie
2 spsk. eddike
1 spsk. vand
1 tsk. sukker
2 tsk. grovkornet dijon, eller bare almindelig dijon

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente, som angivet. Afdryp pastaen – gem lidt af kogevandet og vend det i pastaen, som afkøles. Skyl linserne og kog dem i ca. 25 minutter. Afdryp og afkøl, før de vendes i pastaen.
Flæk agurken på langs, fjern kernerne med en teske og skær agurken i tynde skiver. Skær tomater i både og ørredfilet i mindre stykker. Vend ørred, agurk og tomat i pastaen samen med salaten.

Kom alle ingredienserne til dressingen i et glas med låg eller meljævner og ryst det hele sammen.

Hæld dressingen over pastasalaten og server med godt, groft brød.

Velbekomme.