Clubsandwich

4 pers.

Ingredienser

12 skiver groft sandwichbrød
4 kyllingebrystfileter
salt, friskkværnet peber
8 skiver parmaskinke – uden fedtkant
200 g blandet salat
4 tomater
1 agurk

Dressing:
100 g fromage frais
1 tsk. karry
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Rist brødet på en brødrister. Steg kyllingekødet på en tør slip-let pande – eller gerne en grillpande – til kødet er mørt og gennemstegt. Krydr dem med salt og friskkværnet peber. Fordel parmaskinke – uden fedtkant – på en bageplade med bagepapir og rist dem sprøde i ovnen ved 180 grader i ca. 5 minutter. Skær tomater i både og agurk i skiver.

Dressing:
Rør alle ingredienserne sammen og smag det til.

Fordel salat, grønsager, kylling, parmaskinke og dressing mellem 3 lag brød pr. person. Server straks.

Velbekomme.