Apotekergryde


4 pers.

Ingredienser

150 g kalkunbacon
500 g skært svinekød i tern
2 tsk. paprika
2 store løg
500 g champignon
5 dl bouillon
2 spsk. maizena
½ dl fløde 9%
125 g cocktailpølser
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær bacon i tern og svits det i en gryde uden fedtstof. Tilsæt svinekødet og svits det sammen med paprika. Tilsæt hakket løg og champignon i skiver, lad dem svitse i ca. 4 minutter. Tilsæt 5 dl bouillon og lad retten simre ved svag varme i 20-30 minutter. Rør maizena ud i fløden og hæld det i gryden under omrøring. Lad saucen koge op, tilsæt cocktailpølser og lad dem varme med et par minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Server med kogte brune eller vilde ris og en god salat.

Velbekomme.