Lime-mynte kyllingebryst på brøndkarse

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter, banket tynde og i ensartet tykkelse
2 citroner
2 spsk. olivenolie
2 spsk. frisk mynte, hakket
salt, friskkværnet peber
1 stort bdt. brøndkarse

Fremgangsmåde

Varm en grillpande godt op – eller en udendørs grill.
Bank kyllingebrystfileterne tynde.
Riv 1 spsk. citronskal + 1½ tsk. citronskal. Pres 3 spsk. citronsaft. I en skål piskes citronskal og -saft, olie, mynte, salt og friskkværnet peber sammen, rør til det er godt blandet.
Gem ca. ½ dl af dressingen. Bland kyllingebrystfileterne med resten af dressingen/marinaden og masser den godt ind i kyllingekødet. Læg kyllingestykkerne på grillpanden eller over gode kul og steg i 4-5 minutter – eller til kyllingen er gennemstegt.
Bland brøndkarsen med den gemte dressing og læg kyllingestykkerne ovenpå. Drys med lidt friskhakket mynte ved servering.

Velbekomme.