8 pers.
Ingredienser
1 savoy kål, skåret i fine strimler
4 gulerødder, revet
2 Granny Smith æbler, skåret i tynde skiver
1 rødløg, skåret tyndt
2½ dl pekannødder, letristede og hakket groft
Krydret dressing:
180 ml light mayonnaise
3 spsk. citronsaft, friskkpresset
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
1 tsk. groft salt
½ tsk. spidskommen
1/4 tsk. cayennepeber – eller efter smag
friskkværnet peber
1 lille bdt. mynte
Fremgangsmåde
Bland kål, gulerødder, æbler, rødløg og pekannødder i en stor skål.
I en anden skål røres mayonnaise, citronsaft, sennep, sukker, salt, spidskommen, cayenne og friskkværnet peber sammen. Hæld over coleslaw’en og bland det hele godt sammen, så dressingen er godt fordelt på alle grønsagerne. Stil i køleskab i 1 time. Smag den til og pynt med friskhakkede mynteblade ved servering.
Velbekomme.