Slanketips


“Tag dig sammen”

Du burde nu også spise noget sundere

“Hvad med at begynde at løbe?”

Jo, jeg har hørt dem alle. Folk, der vil en det bedste, men som slet ikke fatter, at det ikke bare er så ligetil, at tabe sig – underligt nok var de selv nogle være tynde spetakler.

Nuvel, jeg har gennem tiderne samlet en hel del slanketips. Faktisk er jeg lidt af en samler. Samler både på kilo og på alt der har med kost og særligt slankekur at gøre.

Tip 1:
Det er mit tip fra forsiden. Gå aldrig i supermarkedet på tom mave. Du ender med at købe nogle hurtige kalorier.

Tip 2:
Spis ordentligt hele dagen. Start med morgenmaden. Hvis du konstant er småsulten er du også et nemt offer for slikautomaten.

Tip 3:
Mærk efter. Ikke bare sådan lidt, men mærk ordentligt efter. Er jeg virkelig sulten? Eller er jeg bare forfalden til en hurtig snack?

Tip 4:
Drink juice. Drik frisk presset grøntsagsjuice i løbet af dagen. Dette holder dig mæt og fyldt med energi. Kik forbi highonlife.dk og se de mange muligheder.

Tip 5:
Er du i den rigtige alder kan det anbefales at tage på en gymnastikefterskole hvor du lærer at få en sund livstil både hvad angår mad og motion.

Tip 6:
Sørg for at du en gang imellem belønner din gode indsats. Planlæg eksempelvis et restaurant besøg en gang i fremtiden. Dette motivere til at holde den gode linje indtil. Vi anbefaler SalonSalon.dk når du skal belønne dig selv.

Opskriften er testet af: Tested.dk og kan ses på video hos Streetsmart.dk

Se flere tips her

Smykker til kvinder